ŽELJKO PRESEKAO! Evo na koga Obradović NE RAČUNA protiv Crvene zvezde!

Autor:

Sport

28.01.2024

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli gostuju večitom rivalu u 18. kolu AdmiralBet ABA lige.

ŽELJKO PRESEKAO! Evo na koga Obradović NE RAČUNA protiv Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Još nešto manje od sat vremena ostalo je do novog večitog derbija ove sezone, a obe ekipe sa pobedničkim ambicijama ulaze u večerašnji okršaj.

Crvena zvezda će ugostiti Partizan i pokušati da dođe do novog trijumfa, kojim bi znatno zakomplikovala situaciju "parnog valjka" oko osvajanja druge pozicije.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos prvi put računa na sve raspoložive snage, dok Željko Obradović i dalje ima manjih kadrovskih problema.

Pred duel sa srpskim šampionom, najtrofejniji evropski stručnjak odlučio se koga će izostaviti iz rostera, a to su u ovom slučaju trojica igrača, koji su aktivni na utakmicama Evrolige.

Foto: Starsport

Danilo Anđušić

Reč je o Tristanu Vukčeviću, Džejlinu Smitu i Danilu Anđušiću. Sva trojica su, podsetimo, bili akteri u poslednjoj pobedi nad litvanskim Žalgirisom u 23. kolu Evrolige.

Crno-beli u narednoj rundi najelitnijeg evropskog takmičenja gostuju Monaku u Kneževini, a izabranici Željkovog prezimenjaka Saše, deklasirali su francuski Šalon u okviru domaćeg prvenstva.

Utakmica Crvena zvezda - Partizan počinje u 19 časova, u Areni, a pravdu će deliti Slovenac Sašo Pukl, Hrvat Josip Radojković i Srbin Uroš Obrknežević.

Direktan TV prenos možete pratiti na TV Arenasport i B92, kao i u tekstualnom prenosu na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading