FENOMENALNA PARTIJA LEDEJA NIJE NAGRAĐENA: Partizanov krilni centar IZVISIO za MVP-a kola!

Autor:

Sport

27.01.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće puno žaliti, bitnija je pobeda.

FENOMENALNA PARTIJA LEDEJA NIJE NAGRAĐENA: Partizanov krilni centar IZVISIO za MVP-a kola!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Žalgiris rezultatom 81:72 (22:26, 23:17, 16:16, 20:13) u Štark areni u okviru 23. kola Evrolige.

Duel je obeležila fenomenlna partija Partizanovog dua Doužer - Ledej.

Pi-Džej je postigao je 23 poena uz četiri asistencije i jedan skok(indeks 24), dok je Ledej meč završio sa 21 poenom pet skokova i jednom asistencijom uz indeks korisnosti 31.

Ovo ipak nije bilo dovoljno za MVP priznanje u ovom kolu, a dodeljeno je Vejdu Boldvinu iz Makabija. Boldvin je sa 22 poena i osam asistencija, te indeksom korisnosti 33 bio najzaslužniji za trijumf “Ponosa Izraela” nad Panatinaikosom.

 

 

Makabi se nalazi ne sedmoj poziciji Evrolige uz skor 13-10.

Što se večitih rivala tiče, Partizan je na skoru 12-11, kao i  Olimpijakos, Valensija i Baskonija, a to je trenutno dovoljno za poziciju 10.

Što se Crvene zvezde tiče, oni su nakon neočekivanog poraza od Albe u Berlinu ostali na 9 pobeda uz 14 poraza i zauzimaju 13. mesto.

Večiti rivali će odigrati svoj meč u regionalnoj AdmiralBet ABA ligi u nedelju od 19.00 časova, a nakon toga će uslediti naporno duplo kolo u Evroligi.

Ritam je paklen, a pozicije pred plej-of u oba takmičenja se polako kristališu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading