DERU PO UŠIMA! Cene na Adi Ciganliji više nego na moru! NEVEROVATNO KOLIKO KOŠTA JEDAN SOK U KAFIĆU!

Autor:

Vesti

07.05.2024

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveću rasprava među posetiocima izazvale su cene kafe i sokova.

DERU PO UŠIMA! Cene na Adi Ciganliji više nego na moru! NEVEROVATNO KOLIKO KOŠTA JEDAN SOK U KAFIĆU!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Početak nove letnje sezone na Adi Ciganliji doneo je sa sobom i novi cenovnik koji je izazvao različite reakcije među posetiocima. Sa sve lepšim vremenom, ljudi sve češće posećuju ovu popularnu beogradsku destinaciju kako bi uživali u šetnji, sportu ili druženju uz osvežavajuće napitke.

Međutim, iznenađenje je usledilo kada su mnogi primetili da su cene pića i hrane nešto više nego u ostalim delovima grada.


Jedna od najvećih tema rasprava među posetiocima bili su iznosi za kafu i sokove. Domaća kafa se nudila po ceni od 240 dinara, što je značajno više u odnosu na prosečnu cenu u drugim beogradskim kafićima.

Espreso sa mlekom čak dostiže cenu od 290 dinara, dok je za ledena kafa potrebno izdvojiti čak 490 dinara. Takođe, cene sokova takođe su bile iznad očekivanja, gde je gazirani sok od 0,33 litara koštao 385 dinara, a limunada čak 440 dinara, piše Mondo.


Kada je reč o hrani, porcija ćevapa, pileći file, pivo i kisela voda nude se po ceni od 2.940 dinara. Ovo je takođe izazvalo polemike među posetiocima, pri čemu su neki smatrali da su cene previsoke, dok su drugi isticali da su u skladu sa inflacijom.

S obzirom na različite reakcije, ostaje da se vidi kako će nova cenovna politika uticati na posetu i zadovoljstvo posetilaca Ade Ciganlije tokom predstojeće letnje sezone. Jedno je sigurno - tema o cenama na ovoj popularnoj beogradskoj destinaciji će i dalje biti aktuelna.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading