ALBA ZNAČAJNO UDALJILA ZVEZDU OD TOP8: Evo KOLIKE su ŠANSE crveno-belih da se nađu u narednoj fazi nakon poraza!

Autor:

Sport

25.01.2024

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše veče za izabranike Janisa Sferopulosa.

ALBA ZNAČAJNO UDALJILA ZVEZDU OD TOP8: Evo KOLIKE su ŠANSE crveno-belih da se nađu u narednoj fazi nakon poraza!

Foto: Starsport

Delije u Areni

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su užasan poraz na gostovanju Albi rezultatom 89:80 u 23. kolu Evrolige. Crveno-beli su ušli solidno u meč, parirali rivali sve do druge četvrtine, ali je onda usledio potpuni "potop". Počela je Alba da gađa iz svih oružja, išlo im je sve od ruke, dok su izabranici Janisa Sferopulosa odigrali jednu od lošijih četvrtina ove sezone koju su izgubili sa 33:20. Nije bilo pomaka ni posle treće deonice, pošto su Berlinci i nju dobili sa tri poena razlike, da bi Zvezda tek u poslednjoj četvrtini pokazala znake života, prišla na -5 nakon trojke Jaga, ali je sve to bilo srušeno nakon promašene trojke Džavontea Smarta koja je mogla da približi crveno-bele na posed zaostatka.

Imala je Zvezda naspram sebe najgori tim Evrolige, ali, čak ni to nije bilo dovoljno Zvezdi da spreči poraz na gostovanju i protiv Berlinskog tima, koju nisi dobili samo oni koji nisu hteli da ih dobiju.

Prvo Asvel, a onda i Alba, čini se kao da su ova dva poraza u dobroj meri uticala na šanse Zvezde da se plasira u TOP 8 fazu.

Republika

Foto: Euroleague.net

Zvezda protiv Albe

Naime, ukoliko se pogledaju procenti, trenutno stanje je izuzetno loše za crveno-bele. Porazom od Albe, Zvezda je otišla nekoliko koraka unazad od TOP 8 faze, te su verovatnoće da će se tamo naći pale na mizernih 25 odsto.

Naravno, ima tu još šanse, ali, moraće Zvezda da dolazi do nekih novih čuda u narednim utakmicama, što je malo verovatno.

Trenutno stanje na tabeli kaže da je Zvezda pala na 14. mesto, te se nalazi među najgorim timovima u takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading