VRATIO SE IZ POVREDE: BIĆE na terenu za duel ZVEZDE protiv Barselone!

Autor:

Sport

25.01.2024

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan šraf za tim Barselone se vraća.

VRATIO SE IZ POVREDE: BIĆE na terenu za duel ZVEZDE protiv Barselone!

Foto: Euroleague.net

Košarkaški klub Barselona igraće meč protiv Crvene zvezde naredne nedelje, kada bude bilo duplo kolo, a kako javlja trener tima Rođer Grimau, može da računa i pre tog meča na jednog od svojih važnijih igrača.

Naime, on je otkrio da je Nikolas Laprovitola odradio jedan trening sa timom i da može da igra u kontaktu.

- Juče je odradio jedan deo treninga, danas još jedan. Bio je to veoma kratak trening, ali on se oseća dobro i zato će otputovati sa nama - izjavio je Grimau.

Republika

Foto: Starsport

Niko Laprovitola

Laprovitola je propustio poslednjih pet mečeva, a Barselona je za to vreme upisala poraz od Anadolu Efesa.

Nikolas ove sezone u Evroligi prosečno beleži 13.4 poena, kao i 5.6 asistencija i predstavlja veoma važnog igrača za svoj tim.

Zvezde trenutno igra jedno od najvažnijih gostovanja u Evroligi ove sezone, gde izabranici Janisa Sferopulosa jednostavno moraju ići isključivo na pobedu protiv "fenjeraša" Albe u 23. kolu Evrolige od 20 časova ukoliko žele da ostanu u trci za plej-in. Iako se crveno-beli trenutno nalaze na svega dve pozicije od mesta koje vodi u nokaut fazu najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja, još uvek plej-in deluje daleko i pobede u utakmicama kao ovoj ne smeju da se dovode u pitanje.

Nakon završetka večerašnjeg meča, a pre početka utakmice sa Albom Zvezda će dočekati Partizan u regionalnoj ligi, pa Valensiju u Evroligi u prvom meču duplog kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading