SPEKTAKL U ARENI! Ponovo CRVENO-BELA KOREOGRAFIJA i utišavanje himne! Ćutalo se samo zbog Milojevića!

Autor: M. M.

Sport

18.01.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda dočekuje Baskoniju.

SPEKTAKL U ARENI! Ponovo CRVENO-BELA KOREOGRAFIJA i utišavanje himne! Ćutalo se samo zbog Milojevića!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Baskoniju u krcatoj beogradskoj "Štar Areni", a navijači očekuju desetu pobedu u Evroligi nakon meča 22. kola.
 
Oko 20.000 ljudi sjatilo se u najveću dvoranu na Balkanu i stoga je atmosfera uzavrela, kao što to obično biva na utakmicama elitnog takmičenja.
 
Delije su, tradicionalno, nadjačale himu Evrolige, a što je spektakularnije - priredili su nezaboravnu koreografiju.
 
Slično kao i na večitom derbiju s Partizanom, sve je bilo u crveno-belim bojama. Ovog puta navijači su koristili kartone i bilo je više pruga nego onomad. 
 
Takođe, uoči meča bio je minut ćutanja za tragično preminulu legendu ovdašnje košarke Dejana Milojevića, koji je juče preminuo od posledica srčanog udara u Sjedinjenim Američkim Državama.
 
Crveno-beli su do ovog kola odigrali 21 meč u elitnom takmičenju i zabeležili devet pobeda i 12 poraza. Klub iz španske pokrajine Baskija bio je na 11-10 i nalazi se tri mesta iznad srpskog predstavnika na tabeli.
 
Prethodno je iskusni Duško Ivanović, trener Baskonije, prijatno dočekan u Zvezdinom košarkaškom domu. Crnogorski strunjak koji je predvodio crveno-bele pre Janisa Sferopulosa, nije skidao osmeh s lica kada su ga okružili navijači Crvene zvezde Meridianbet, uglavnom oni mlaði, sa željom da dobiju zajedničku fotografiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading