NOVO POJAČANJE ZVEZDE MERIDIANBET STIGLO U BEOGRAD! Smart se ODMAH priključuje treninzima!

Autor:

Sport

16.01.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostali su samo lekarski pregledi.

NOVO POJAČANJE ZVEZDE MERIDIANBET STIGLO U BEOGRAD! Smart se ODMAH priključuje treninzima!

Foto: printscreen/twitter.com

Džavonte Smart

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet danas će i zvanično dobiti prinovu u ekipi. 

Naime, košarkaš Džavonte Smart stigao je u Beograd i podigao crveno-beli šal, kako stoji na društvenim mrežama kluba sa Malog Kalemegdana. 

Novi igrač će se odmah pridružiti treninzima, nakon što prođe zvanične lekarske preglede. 

Zvezdi Meridianbet sleduje meč sa Baskonijom, ali debi Džavontea Smarta treba očekivati tek od neke utakmice u budućnosti. 

 

 

Podsetimo, u nedelju je odjeknula vest da je Crvena zvezda Meridianbet pronašla novo pojačanje i to u vidu Džavontea Smarta, koji dolazi iz G lige. Ali, ko je i šta zapravo može mladi američki organizator igre?

Crveno-beli su reagovali na izazove sa kojim se suočava zbog povreda igrača i na brzinu pronašla rešenje u vidu američkog kombo pleja. Igrača u pitanju karakteriše veliki raspon ruku i energična igra u odbrani. Smart ima prilično solidan šut za tri poena, ali i izrazito sporu mehaniku koja je jako bitna za igranje u evropskoj košarci. 

Od njega treba očekivati vrlo dobar presing po celom terenu, kao i dosta ukradenih lopti dok protivnička ekipa prenosi loptu na polovinu crveno-belih. 

Zvezda Meridianbet trenutno zauzima 13. pozicju sa učinkom od devet pobeda i 12 poraza. Njen naredni protivnik je desetoplasirana ekipa u najelitnijem evropskom takmičenju i trenutno ima 11 pobeda na 21. utakmici. S obzirom da se Duško Ivanović i crveno-beli veoma lepo poznaju, te da se prošli susret završio u vrlo neizvesnoj završnici, pred nama je prava košarkaška poslastica.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mikan

17.01.2024 00:21

Pravi igrač za Zvezdu bio bi onaj mali japanac Tuširo Mimuda. Dečko igra za medalju! Kad se on razigra, niko ne može da ga uhvati. Čudo od igrača!