PA DA LI JE MOGUĆE? Evo KO sudi Zvezdi Meridianbet protiv Baskonije! OVO SE NEĆE DOPASTI DELIJAMA!

Autor:

Sport

17.01.2024

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroliga je odredila arbitre za 22. kolo Evrolige.

PA DA LI JE MOGUĆE? Evo KO sudi Zvezdi Meridianbet protiv Baskonije! OVO SE NEĆE DOPASTI DELIJAMA!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u okviru 22. kola Evrolige igraju meč protiv Baskonije na svom parketu, gde će dočekati i bivšeg trenera Duška Ivanovića po prvi put otkako je napustio kormilo crveno-belih. U susret ovom duelu, određene su i sudije, a odabir se neće svideti navijačima crveno-belih.

Naime, Evroliga je odredila trojicu sudija koji će deliti pravdu u Beogradu, a tu su čak dvojica iz AdmiralBet ABA lige i jedan Turčin.

Ono što se sigurno neće svideti navijačima jeste činjenica da je glavni sudija Matej Boltauzer, sudija iz AdmiralBet ABA lige, koji je u prethodno vreme dosta često sudio Partizanu, a koji je već od ranije i omražen među crveno-belom publikom.

Foto: ABA liga

Matej Boltauzer (levo)

Svojevremeno je i Nebojša Čović, predsednik kluba, imao pridike na račun ovog sudije.

- Jedino što moram da napomenem, možda nije trenutak, ali valja to jasno reći, košarkaške utakmice se ne igraju zbog sudija. Cedevita je zasluženo pobedila u trećoj utakmici, aliuz stalne provokacije sudije Boltauzera, koji se postavlja iznad svih. Mislim da taj čovek i oni koji ga delegiraju o tome treba da razmišljaju. To iritira igrače, trenere, uprave, to ugrožava postojanje regionalne lige. Čovek verovatno ima i neko drugo zanimanje i trebalo bi da se bavi tim nekim drugim zanimanjem - rekao je svojevremeno Čović.

Osim Boltauzera, na terenu će se u narandžastom dresu pronaći i Milan Nedović i Husein Čelik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading