NIKOLA JOKIĆ JE ZNAO DA PARTIZAN POBEĐUJE MAKABI: Čak je mogao i da se KLADI!

Autor:

Sport

13.01.2024

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava se ponovo širi društvenim mrežama.

NIKOLA JOKIĆ JE ZNAO DA PARTIZAN POBEĐUJE MAKABI: Čak je mogao i da se KLADI!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć Makabi rezultatom 88:79 u 21. kolu Evrolige.

Navijači crno-belih su sa velikim nestrpljenjem iščekivali ovaj meč kako bi pogurali svoje miljenike u domaćoj hali do nove pobede u Evroligi i, uprkos tome što su stvari na samom početku pošle užasno po njihove igrače, igrači Željka Obradovića su napravili najveći preokret ikada i odigrali neverovatno drugo poluvreme, te slavili nad "ponosom Izraela".

Navijači Partizana su se našli u ekstazi vidno presrećni na društvenim mrežama zbog strašnog povratka njihovih igrača i dobijenog izgubljenog meča, a ubrzo je i po "Tviteru" i Instagramu počela da se širi čuvena objava najboljeg srpskog košarkaša Nikole Jokića iz 2010. godine.

Republika

Foto: Facebook-Nikola Jokic

Objava Nikole Jokića

- Kladim se da Partizan danas dobija Makabi - pisalo je u objavi Somborca.

Fejsbuk "post" Jokića tradicionalno osvane svaki put kada Partizan slavi nad "ponosom Izraela", pa je to bio slučaj i ovog puta.

Jokić se nikada nije izjašnjavao o navijačkoj opredeljenosti, mada se po objavama od ranije može zaključiti da je, barem na neko vreme, podržavao crno-bele.

Podsetimo, košarkaši Denver Nagetsa pobedili su u noći između petka i subote Nju Orleans Pelikanse na svom terenu, a, kao i obično, najzaslužniji za trijumf aktuelnog šampiona NBA lige bio je Nikola Jokić.

Srpski centar je za 32 minuta na parketu upisao nov tripl-dabl, pošto je imao 27 poena, 14 asistencija i 10 skokova, a napravio je i jednu blokadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading