OBRADOVIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI! Jedan od najboljih u PARTIZANU propušta VEČITI DERBI!

Autor: O. Janković

Sport

03.01.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred evroligaški spektakl govorio još i Anđušić.

OBRADOVIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI! Jedan od najboljih u PARTIZANU propušta VEČITI DERBI!

Foto: Printskrin

Košarkaši Partizana sutra od 20 časova gostuju Crvenoj zvezdi Meridianbet u okviru 19. kola Evrolige, a večiti derbi i spektakl u beogradskoj Štark Areni na programu je od 20 sati.

Tim povodom govorili su trener crno-belih Željko Obradović i bek Danilo Anđušić.

- Utakmica više u Evroligi, ali protiv najvećeg mogućeg protivnika za nas, Crvene zvezde. Izgleda, u dobrom trenutku i za njih i za nas. Oni su odigrali odličan meč protiv Fenerbahčea, mi protiv Asvela. Nadamo se da će biti dobra utakmica - rekao je Obradović i potom saopštio loše vesti za "grobare":

- Svi su dobro sem Zeka Ledeja koji nije trenirao, Trifunović je počeo da radi, Aleksa takođe malo sa loptom, ali mislim da će biti isto kao protiv Asvela.

Crno-beli su pred svojim navijačima pobedili u prvom ovosezonskom derbiju.

- Igrači poznaju koševe, ovaj ambijent, biće malo drugačije ovog puta. Treba biti koncentrisan, znamo šta je naš posao - rekao je Obradović i posebno nahvalio jednog košarkaša rivalske ekipe:

- Topić igra odlično. Već u ovim godinama pokazuje dozu zrelosti, koja je neuobičajena. Lično mislim da će sledeće godine biti veoma visoko plasiran na NBA draftu. Sigurno da je veliko pojačanje za Zvezdu, izuzetno dobro i pametno igra.

Anđušić se nada 11. pobedi u eliti.

- Veoma važna utakmica, raduje nas partija protiv Asvela. Naravno da je derbi uvek poseban i da će biti još jedna dobra utakmica. Nadamo se pobedi. Oni su u totalno drugačijem raspoloženju, dosta bolje igraju, kompaktniji nego u prvom delu. Sigurno neće biti lako, jer igraju pred svojim navijačima, tako da moramo da odigramo maksimalno. Nema prevelikih tajni, bez obzira na to što su u prvom delu bili drugačiji tim. Treba da odradimo na sličan način, znamo im slabosti, to treba da iskoristimo, odbranom i agresivnošću, energijom, to su osnovne stvari pomoću kojih treba da dođemo do pobede - rekao je Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading