DOMINACIJA SRBA U SVETU! Jokić i Đoković ponizili zvezdu Mančester sitija! Samo jedan od njih je proglašen NAJBOLJIM u 2023. godini!

Autor:

Sport

01.01.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagrada je svakako otišla u ruke srpskog asa.

DOMINACIJA SRBA U SVETU! Jokić i Đoković ponizili zvezdu Mančester sitija! Samo jedan od njih je proglašen NAJBOLJIM u 2023. godini!

Foto: Tanjug-AP

Izraelski portal "Val" proglasio je Nikolu Jokića najboljim sportistom sveta, dok je Novak Đoković odmah iza njega, na drugom mestu.

Prema glasovima čitalaca, Jokić je dobio 35 odsto glasova Izraelaca, dok je Novak Đoković dobio samo jedan odsto glasova manje - 34.

Daleko iza njih na trećem mestu je fudbaler Mančester sitija Erling Haland sa 22, a prati ga svetski rekorder u skoku motkom Armand Duplantis, koji je dobio pet odsto glasova.

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland

Igrač američkog fudbala Patrik Mahoms je imao dva odsto glasova, dok je najgore prošao američki sprinter Noa Lajls sa jednim procentom.

Kada su u pitanju sportistkinje, pobedila je američka gimnastičarka Simon Bajls.

Uskoro opširnije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading