NOVA POVREDA U PARTIZANU! Veliki PROBLEM za Žoca! Ovaj igrač PRESKAČE Asvel?!

Autor:

Sport

01.01.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli igraju u utorak meč 18. kola Evrolige protiv Asvela.

NOVA POVREDA U PARTIZANU! Veliki PROBLEM za Žoca! Ovaj igrač PRESKAČE Asvel?!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana dočekuju ekipu iz Vilerbana u 18. kolu Evrolige, sa željom da prekinu seriju od dva uzastopna poraza.

Trener crno-belih Željko Obradović suočio se sa velikim problemom pred duel protiv Francuza, pošto na poslednjem treningu nije radio Zek Ledej.

Krilni centar kluba iz Humske dobio je udarac u kuk, na meču 17. runde najelitnijeg takmičenja protiv Virtusa iz Bolonje, koju su Italijani dobili du Štark areni rezultatom 77:75.

Republika

Foto: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Zek Ledej

Amerikanac nije bio u sastavu ni u poslednjem abaligaškom okršaju u Baru i pobedi nad Mornarom, ali da zlo bude veće, propustio je i današnji trening sa ostatkom ekipe.

- Imamo igrače koji su i dalje u problemu, pre svih Aleksa Avramović, koji je počeo malo da radi sa Batom Zimonjićem. Trifunović je bolje, a Zek Ledej ima probleme, nije trenirao danas, videćemo kako će to da izgleda sutra. Smailagić se oseća bolje u odnosu na ono kako se osećao pre nekoliko dana - rekao je Obradović.

Nema sumnje da bi izostanak Ledeja bio veliki udarac za Partizan, posle svih nagomilanih problema u prethodnom periodu, sa kojima se suočavao stručni štab regionalnog šampiona.

Partizan je trenutno na bilansu od devet pobeda i osam poraza, što ga svrstava na osmu poziciju evroligaške tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading