SFEROPULOS POZIVA NA OPREZ PRED DUEL U ŽELEZNIKU: Split može SVAŠTA!

Autor:

Sport

23.12.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće biti lako, kaže trener crveno-belih.

SFEROPULOS POZIVA NA OPREZ PRED DUEL U ŽELEZNIKU: Split može SVAŠTA!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet posle velike pobede u Evroligi nad favorizovanim Makabijem po šesti put u nizu, dočekuju ekipu Splita u okviru 13. kola AdmiralBet ABA lige. Meč koji bi trebalo da se odigra u Areni je morao da bude preseljen usled zauzetosti iste, pa će se odigrati u hali u Železniku.

Šef stručnog štaba Zvezde Meridianbet Janis Sferopulos poziva na oprez pred ovaj susret.

- Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima u AdmiralBet ABA ligi. Zbog toga naša spremnosti koncentracija moraju biti na najvišem nivou! Igramo protiv tima koji je izuzetno opasan jer može da Vas napadne sa više igrača u različitim postavkama na terenu. Zato treba da budemo spremni da odigramo dobru odbranu ali i da budemo dobri u napadačkom delu utakmice, rekao je trener crveno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Lazić u duelu sa Lorencom Braunom protiv Makabija

Rekorder po broju utakmica u dresu Zvezde Meridianbet Branko Lazić istakao je da Split može vrlo lako da kazni rivala ukoliko ne otvori meč adekvatno.

- Iza nas je teška utakmica, ali i važna pobeda u četvrtak. Samopouzdanje se najbolje gradi kroz dobre utakmice i pobede, i naš cilj je poznat. Želimo da osvojimo nove bodove, ostanemo na vrhu tabele, ali će za to biti potrebna dobra utakmica protiv ekipe koja zna da igra, ima iskustvo i može da vas kazni ako opušteno uđete u meč, rekao je kapiten tima sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo, prodaje pojedinačnih karata za ovu utakmicu, koja će se odigrati sutra od 19 časova, nema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading