POSLEDNJA DEONICA KAO PRIMER: Sferopulos zadovoljan nakon pobede crveno-belih!

Autor:

Sport

17.12.2023

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pružali su Studenti dobar otpor, ali su na kraju ipak posustali.

POSLEDNJA DEONICA KAO PRIMER: Sferopulos zadovoljan nakon pobede crveno-belih!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet savladali su u gostima u 12. kolu AdmiralBet ABA lige ekipu Studentskog centra rezultatom 77:91 (21:21) (20:25) (24:17) (12:28).

Kao što se i očekivalo, izuzetno interesantan meč odigran je u Morači između Studentskog centra i Crvene zvezde Meridianbet. Još jednom su Podgoričani namučili izrazitog favorita i pokazali da su sjajna ekipa. Odlično su ušli u susret i odmah su "pokazali zube" protiv Beograđana, a raspoloženi Hadžibegović ih je predvodio. Ipak, iako su imali prednost pred početak poslednjeg kvartala, nisu uspeli da odole napadima gostiju, a ponajviše Luki Mitroviću od kog su došli gotovo svi poeni u poslednjoj deonici.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen/AdmiralbetABAliga

Povratak Hange na teren

Trener crveno-belih istakao je da je izuzetno zadovoljan poslednjom deonicom svoje ekipe.

- SC Derbi je izuzetno kvalitetna ekipa i jako je teško igrati protiv izuzetno organizovanog rivala, koji igra sa mnogo energije od prvog do poslednjeg minuta. Čestitam igračima na pobedi, poslednju deonicu smo odigrali na izuzetno visokom nivou, baš onako, kako je trebalo da igramo čitavim tokom utakmice. Okrećemo se duelima sa Realom i Makabijem, a pobeda u Podgorici nam mnogo znači u rezultatskom i psihološkom smislu, naglasio je Janis Sferopulos.

Crveno-beli se sada nalaze na skoru od 12 pobeda i jednim porazom u regionalnoj ligi i idalje suvereno drže prvu poziciju, ali ih sada očekuje teško duplo kolo u Evroligi tokom kog će odmeriti snage sa ekipama Makabija i Real Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading