BOGDANOVA ČETVRTINA IZ SNOVA! Kapiten Srbije dao 17 poena za 12 minuta! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.12.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoksima ni to nije pomoglo da izbegnu poraz od Majamija 113:122.

BOGDANOVA ČETVRTINA IZ SNOVA! Kapiten Srbije dao 17 poena za 12 minuta! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Blistavo veče imao je Bogdan Bogdanović u meču protiv Majamija, iako je njegova Atlanta poražena od Hitsa posle dramatične završnice. Kapiten srpske reprezentacije postigao je čak 17 poena tokom druge četvrtine, ali ni to nije bilo dovoljno Hoksima da dođe do pobede na Floridi.

Izuzimajući drugi kvartal u kojem je izdominirao, Bogija nije služio šut u preostale tri četvrtine, pa je utakmicu završio s 23 koša, pet asistencija i dve uhvaćene lopte za 35 minuta provedena u igri.

Posebno, međutim, upada u oči broj pokušaja Srbina na šutu za tri poena. Bogdan je šutirao čak 18 puta sa distance i pogodio je šest puta, dok je sveukupno još imao šest šuteva za dva i realizovao je dva. Izveo je dva slobodna bacanja, od kojih je pogodio jedno za konačan zbir.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Tre Jang sa 30 poena, ispratio ga je Dedžonte Marej sa šest poena manje, dok su u pobedničkom sastavu ispred ostalih bili raspoloženi Tajler Hiro sa 30 poena i Dankan Robinson ubacivši 27 koševa.

Majami je tokom većeg dela meča održavao razliku od sedam do 11 poena i uspeo da rutinski privede posao kraju, upisavši novu pobedu u sezoni. Podsetimo, drugi srpski reprezentativac iz redova Majamija, Nikola Jović, nije igrao za domaćina, jer je prosleđen u Fols Skajfors i nastupa u Razvojnoj ligi NBA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading