PANTER MVP 15. KOLA: Kapiten Partizana NAGRAĐEN za dobre partije!

Autor:

Sport

21.12.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin Panter podelio je priznanje sa još tri igrača.

PANTER MVP 15. KOLA: Kapiten Partizana NAGRAĐEN za dobre partije!

Foto: twitter.com/KK Partizan

Košarkaši Partizana večeras (20.45) gostuju ekipi Real Madrida u okviru 16. kola Evrolige, a pred duel sa aktuelnim šampionom stiglo je laskavo priznanje. 

Naime Kevin Panter dobio je MVP nagradu za fantastičnu partiju koju je pružio protiv Valensije u pobedi crno-belih rezultatom 67:72. Kapiten Partizana imao je učinak od 13 poena, devet skokova i tri asistencije.

 

 

Pored Pantera, priznanje za najboljeg igrača dobili su Džoš Nibo i Ševon Šilds. Nagradu su podelila tri igrača pošto su svi imali identičan indeks korisnosti 25. 

Makabi je u Beogradu savladao Baskoniju, a Nibo se istakao sa 17 poena i čak 11 skokova.

Sa druge strane, Šilds je nastavio da pruža dobre partije u dresu "manekena". Rođeni Amerikanac je u pobedi nad Asvelom ubacio 13 poena i šest asistencija.

Košarkaši Partizana trenutno se nalaze na visokom četvrtom mestu Evrolige sa devet pobeda i šest poraza. Crno-beli su u odličnoj formi i vezali su čak pet trijumfa u najelitnijem evropskom takmičenju, a večerašnji protivnik biće najzahtevniji do sada. Real je najbolji tim Evrolige i ima samo jedan poraz u 15 utakmica. Predvođeni povratnikom Kampacom, i gorostasnim Tavaresom, Madriđani će pokušati da prekinu fantastični niz u kome se nalazi tim Željka Obradovića. 

Ukoliko niste u mogućnosti da posmatrate utakmice na televizoru, meč možete pratiti na našem portalu Republika.rs iz minuta u minut.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading