PANTER OTVORENO: Biće isto kao i prošle godine!

Autor:

Sport

14.12.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret večerašnjem duelu sa Žalgirisom oglasio se kapiten crno-belih.

PANTER OTVORENO: Biće isto kao i prošle godine!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Košarkaši Partizana danas od 19.00 časova sastaju se sa ekipom Žalgirisa u Kaunasu. Pred vrlo teško gostovanje govorio bek crno-belih, Kevin Panter.

Kapiten Partizana voleo bi da se ponovi scenario sa prošlogodišnjeg okršaja dve ekipe kada je aktuelni šampion AdmiralBet ABA lige savladao litvansku ekipu u gostima rezultatom 74:88.  

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

- Idemo utakmicu po utakmicu. Tamo smo pobedili prošle godine, pokušaćemo da pobedimo ponovo i nadamo se da ćemo uspeti u tome. Ključna će biti koncentracija, oni igraju vrlo dobro kod kuće tako da moramo da budemo vrlo pametni. Nadam se da će biti isto kao prošle godine, nadam se našoj pobedi i idemo tamo da pobedimo - izavio je samopuzdano Panter. 

Crno-beli igraju sve bolje i bolje o čemu svedoče i rezultati u Evroligi. Partizan ima učinak od sedam pobeda i šest poraza, a uspeo je i da veže tri trijumfa zaredom na svom terenu.

- Mislim da igramo dobro, sve je u redu, ali siguran sam da možemo barem jedan nivo bolje. Moramo da nastavimo da radimo i napredujemo i biće sve kako treba. Sigurno da ima prostora za napredak, već smo skoro na polovini sezone, ali ima prostora - rekao je američki košarkaš.

Panter je u početku sezone bio van ritma, a potom je usledila i povreda. Iako je Kevin počeo da već uveliko hvata zalet, osvrnuo se i na period proveden van terena, ali i na velike muke koje Partizan ima sa povredama ove sezone.  

- Mislim da jeste uticalo na tim. Ja nisam bio tu, drugi momci su bili povređeni, a i sada imamo dosta povređenih. Moramo da nastavimo bez njih i nadamo se da će svi biti zdravi i pravi kada to bude najvažnije - istakao je Kevin Panter u razgovoru za Sport Klub. 

Partizan se trenutno nalazi na šestom mestu u Evroligi, dok Žalgiris leži na 14. mestu sa učinkom od pet pobeda u 13 mečeva. Ostaje da se vidi da li crno-beli i pored silnih izostanaka mogu da ostvare iznenađenje u Litvaniji. 

https://www.sofascore.com/tournament/basketball/international/euroleague/138

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading