ANĐUŠIĆ O ALEKSINOJ POVREDI! Nadam se da će...

Autor:

Sport

07.12.2023

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan stigao do sedme pobede u 13. kolu Evrolige.

ANĐUŠIĆ O ALEKSINOJ POVREDI! Nadam se da će...

Foto: Starsport

Crno-beli su epskim preokretom savladali Armani rezultatom 82:69, iako su u pojedinom delu meča imali zaostatak od čak 15 poena razlike.

Ovo je sedmi trijumf za jadranskog šampiona, dok su gosti iz Italije pretrpeli i deveti poraz.

- Pokazali smo neverovatan karakter, da sa minus 15 vratimo utakmicu u našu korist i pobedimo 13 razlike. Ni u jednom trenutku nismo pomišljali na poraz, kada odbranite neke napade, imate i više samopouzdanja. Probude se i navijači, atmosfera te podigne i sve je uticalo da na kraju trijumfujemo - rekao je Danilo Anđušić, posle pobede nad Italijanima.

Iako je postigao samo tri poena u ovom duelu, košarkaš Partizana je utakmicu završio s indeksom +10.

Foto: Starsport

Danilo Anđušić

- Stvarno smo osetili to i mi na terenu. Zek Ledej se uključio u tim momentima, odbranili smo dva tri napada i to nam je stvarno dala energiju.

Partizan uvek kreće da igra kad ima dvocifreni minus:

- Iskreno, mislim da je to danas bio slučaj, jer smo pre 48 sati igrali tešku utakmicu sa Monakom. Povređena su nam dva igrača, evo i Aleksa se povredio, nadam se da nije ništa toliko ozbiljno.

Obradovićev tim suočen je s velikim brojem povređenih igrača ove sezone. Poslednji u nizu je Avramović...

- Ko god da fali u ekipi, to je loša stvar. Bilo bi mnogo lakše da imamo veću rotaciju i da smo svi tu. Voleo bih da smo svi zdravi, da koristimo slobodno vreme za oporavak. Važno je da ostanemo zdravi, težak je raspored i zgusnut i da će nam se povređeni igrači uskoro vratiti - istakao je Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading