ZVEZDA MERIDIANBET KAO PARTIZAN: Evo kakve su šanse da Fenerbahče opet padne u Areni

Autor:

Sport

14.11.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se nadaju i reprizi poslednjih duela protiv turske ekipe u Beogradu.

ZVEZDA MERIDIANBET KAO PARTIZAN: Evo kakve su šanse da Fenerbahče opet padne u Areni

Foto: ABA liga/KK Zadar/Zvonko Kucelin

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekaće večeras (20.45) Fenerbahče u osmom kolu Evrolige u meču u kojem će jedna od ekipa izbeći sudbinu da veže dva poraza u elitnom takmičenju. Ako je suditi na osnovu prognoza bukmejkera, izabranici Janisa Sferopulosa "prekopiraće" Partizan i savladati tim Dimitrisa Itudisa.

Naime, kvota na crveno-bele u domaćim kladionicama je manja i iznosi 1,75, dok je na tursku ekipu 2,25. Bukmejkeri su očigledno uzeli u obzir to što će Grk na klupi srpskog tima imati veći izbog od sunarodnika na klupi turske ekipe. Naime, jesu se Itudisu u tim vratili Marko Gudurić i Nik Kalates, ali je pitanje hoće li oni zaista i zaigrati. S druge strane, Sferopulos i dalje neće imati na raspolaganju Adama Hangu i Branka Lazića, ali su crveno-beli dokazali protiv Barselone da mogu da igraju i bez dva istaknuta defanzivca i važna šrafa u kreiranju akcija.

Foto: Starsport

Već izgubio u Beogradu ove sezone: Dimitris Itudis

Kada su u pitanju međusobni dueli, poslednji je pripao crveno-belima posle produžetka u Beogradu, a i godinu dana pre toga je Zvezda Meridianbet bila bolja na svom terenu, dok je Fenerbahče slavio u Turskoj. Poslednji poraz turska ekipa je nanela Zvedi Meridianbet u Beogradu 2021. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading