VEST KOJA NAJVIŠE ZANIMA GROBARE! Poznato kada će se Panter VRATITI na parket!

Autor:

Sport

10.11.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten crno-belih povredio se u evroligaškom večitom derbiju.

VEST KOJA NAJVIŠE ZANIMA GROBARE! Poznato kada će se Panter VRATITI na parket!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Uspeli su košarkaši Partizana i bez svog vođe Kevina Pantera, koji odsustvuje od utakmice protiv Crvene zvezde Meridianbet, da spektakularnim preokretom pobede Fenerbahče i upišu treći trijumf u Evroligi.

Amerikanac već duže vreme vuče povredu noge, zbog koje je propustio duel AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde Meridianbet, kao duele sa Baskonijom, Splitom i Fenerom.

Kapiten crno-belih je na dan utakmice sa Fenerom poslao misterioznu poruku, iz koje se naslućivalo da oporavak od povrede ide svojim tokom. Kako saznaje Sportklub, ljubimac grobara će pauzirati još desetak dana, a u Humskoj se nadaju da bi kapitensku traku mogao da ponese ponovo 24. novembra, kada izabranici Željka Obradovića budu gostovali Efesu u Istanbulu.

Republika

Foto: Starsport

 

Partizan će, u međuvremenu, odigrati utakmice protiv Igokee (12. novembra, 21.00), potom ga očekuje dupla evroligaška nedelja i mečevi sa Bajernom u Minhenu (15. novembar) i Albom (17. novembar), pa gostovanje Cedevita Olimpiji (20. novembar) u AdmiralBet ABA ligi.

Kevin Panter ove sezone u Evroligi prosečno postiže 11,6 poena, uz 2,2 skoka i dve asistencije, a ekipa iz Humske u najjačem klupskom takmičenju Evrope ima učinak 3-4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading