DOKLE VIŠE, AMERIKANCI OPET PONIZILI JOKIĆA: Strašan berobrazluk u najavi nove sezone

Autor:

Sport

24.10.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na skandal ukazao legendarni Čarls Barkli.

DOKLE VIŠE, AMERIKANCI OPET PONIZILI JOKIĆA: Strašan berobrazluk u najavi nove sezone

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera predvođeni Nikolom Jokićem započeće noćas (1.30) odbranu titule protiv LA Lejkersa, a skandal koji je napravljen u najavi cele NBA sezone odjeknuo je širom planete.

U najavi koju je objavila televizija TNT na naslovnoj fotografiji nema Nikole Jokića! Tu su namontirani Stef Kari, Džejson Tejtum, Lebron Džejms i Kevin Durent, ali ne i Srbin koji je Nagetse odveo do šampionskog prstena koji će gore pomenuti igrači morati da zasluže znojem a ne šepurenjem na plakatu. Sve je otkrio legendarni Čarls Barkli, koji sada radi kao stručni konsultant za TNT.

 

 

- Poslali ste mi tu grafiku i pokazao sam je Erniju Džonsonu (komentatoru, prim.aut.) i samo želimo da se izvinimo Nagetsima, Džokeru (Nikoli Jokiću) i gradu Denveru. Potpuno je glupo što nema Džokera na toj grafici - rekao je Barkli.

Nema sumnje da bi ova sramota mogla da dodatno motiviše Jokića. Doduše, njemu nije prvi put da se ne nađe vizuelno u centru zbivanja dok se govori o njemu. Sve je počelo čuvenim draftom na kojem je išla za takose dok je on draftovan kao 41. pik. te 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading