LUKA NE MOŽE BEZ ZVEZDE MERIDIANBET! Objava Dončića SVEDOČI koliko su mu crveno-beli u SRCU! (FOTO)

Autor:

Sport

18.10.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća zvezda Dalas Maveriksa ne propušta meč Ivanovićevog tima protiv Monaka.

LUKA NE MOŽE BEZ ZVEZDE MERIDIANBET! Objava Dončića SVEDOČI koliko su mu crveno-beli u SRCU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić

Osim NBA asa Nikole Vučevića i jedna od najvećih zvezdi najjače lige na svetu Luka Dončić nikada nije krio da navija za Crvenu zvezdu Meridianbet.

Najbolji igrač Dalas Maveriksa se po ko zna koji put pohvalio preko društvenih mreža, kako prati utakmicu izabranika Duška Ivanovića protiv "kneževa", u okviru trećeg kola Evrolige.

Zvezda Meridianbet je u prethodna dva kola savladala Asvel kod kuće i izgubila u Kaunasu od Žalgirisa, dok je ekipa Saše Obradovića pretrpela oba poraza.

 

 

Inače, Luka Dončić se trenutno nalazi u Dalasu, gde se priprema za početak nove sezone NBA lige, dok njegovi Maveriksi prvi meč igraju u noći između 25. i 26. oktobra, biće to derbi Teksasa pošto se sastaju protiv San Antonio Sparsa.

Uprkos tome, slovenačkog reprezentativca ni vremenska razlika ni obaveze, nisu sprečile da u trening centru svoje franšize isprati meč crveno-belih i "kneževa" u krcatoj Štark areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading