NACIJA DOČEKALA HEROJE IZ MANILE: Pogledajte trenutak u kom su košarkaši Srbije izašli pred fanove i napravili POMETNJU! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.09.2023

01:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična atmosfera na aerodromu Nikola Tesla.

NACIJA DOČEKALA HEROJE IZ MANILE: Pogledajte trenutak u kom su košarkaši Srbije izašli pred fanove i napravili POMETNJU! (VIDEO)

Foto: Republika

Košarkaši Srbije, koji su na Svetskom prvenstvu u Manili, osvojili srebrnu medalju, stigli su kasno noćas u Beograd, gde ih je, na aerodromu "Nikola Tesla", dočekalo nekoliko stotina navijača.

Prvi fanovi su se okupili već oko 23 sata, da bi košarkaši u prestonicu sleteli negde oko 23:45. Čekali su navijači još nekih 35 minuta na izlazak košarkaša, da bi zatim, oko 20 minuta iza ponoći, reprezentativci Srbije izašli pred ljude, koji su ih dočekali na sjajan način.

Gromoglasan aplauz se prolamao aerodromom, uz povike "Srbija, Srbija", kao i "Šampioni".

Košarkaši su se nekoliko minuta zadržali pred navijačima, dali kratke izjave, potpisali majice i dresove, a zatim su se uputili ka autobusu reprezentacije, koji će ih sada odvesti u karantin.

Foto: Republika

Košarkaši izlaze pred navijače

Jedan od onih koji se obratio medijima je Stefan Jović, koji je istakao da je primaran cilj ispunjen na Mundobasketu.

To  je bio naš zacrtani cil koji smo imali pred polazak za Kinu. Bili smo presrećni, žreb je išao i na našu stranu, treba i sportska sreća da bi se ovo postiglo.

Podsetimo, naši košarkaši su ispraćeni bez previše pompe na turnir, ali su uspeli da ujedine naciju sjajnim partijama, i da nakon 2014. godine, ponovo u Srbiju donesu svetsko srebro. Sledeću šansu za medalju će imati sledeće godine, kada su na programu Olimpijske igre u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading