OBRADOVIĆ RAZGALIO NAVIJAČE: Partizan ŽELI novo pojačanje! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" se skupio pred novu sezonu.

 

 

Košarkaši Partizana su se okupili danas, kako bi započeli pripreme za predstojeću sezonu, u kojoj će ih čekati brojne obaveze, kako na Jadranu, tako i u Evroligi.

Crno-beli su se okupili pred prvi trening, a uoči njega su se igrači Partizana slikali, pre nego što su "upalili motore".

Usledile su izjave, a novinarima se obratio Željko Obradović, trener šampiona AdmiralBet ABA lige.

- Sa velikim ambicijama ulazimo u pripreme. Imali smo interesantno leto. Okupili smo se danas, idemo na Kopaonik sutra. Čeka nas naporna i zahtevna sezona. Imaćemo 42 utakmice u prva 4 meseca i zato je važno da se što bolje spremimo. Nismo kompletni, fokus je na dobrom radu i na upoznavanju, stvaranju hemije. To je bitno - rekao je na početku Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Istakao je da Partizan traži novo pojačanje, ali da ne žuri sa njegovim dovođenjem.

- Fali nam Avramović, koji je na SP, zadovljni smo i srećni što je sa reprezentacijom, fali nam i Drezgić, koji se sutra priključuje. Trenutno smo na tržištu, ali ne žurimo. Ako dovodimo, želimo da znamo razlog, a ne da dovodimo tek tako.

Za kraj, nije želeo da priča o Nikoli Mirotiću.

- Mnogo više ćemo da vodimo računa o igračima koji su ovde, i o njima ćemoi da pričamo, želim da oni budu u fokusu, ne želim da se vraćam na ono što se desilo - zaključio je Obradović.

Podsetimo, do sada su u Partizan stigla četvorica igrača, Ognjen Jaramaz, Mateuš Ponitka, Pi Džej Doužer i Frenk Kaminski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading