NOVI SKANDAL NA EP U NIŠU: Prvo prokišnjavao Čair - sada virus POKOSIO šest reprezentacija!

Autor:

Sport

25.07.2023

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problem za organizatore.

NOVI SKANDAL NA EP U NIŠU: Prvo prokišnjavao Čair - sada virus POKOSIO šest reprezentacija!

Foto: FIBA

Mladi košarkaši Srbije

Evropsko prvenstvo za igrače do 18 godina, koje se trenutno održava u Nišu, nikako neće ostati u lepom sećanju brojnim reprezentacijama.

Na otvaranju prvenstva, tokom prvog dana takmičenja, prokišnjavao je Čair, najveća hala na jugu Srbije, a sada se organizatori suočavaju sa novim problemom.

Prijavljen je problem u vezi sa virusnom infekcijom, a članovi čak šest delegacija se požalilo na probleme. Reč je o pripadnicima timova Grčke, Finske, Litvanije, Slovenije, Španije i Turske. Svi su odsedali u istom hotelu, pružena im je medicinska pomoć, ali za sada nije poznat uzrok.

- FIBA, KSS i lokalni organizatori nastaviće da prate situaciju, uz razmatranje potencijalnog odlaganja mečeva - navodi se u saopštenju FIBA, uz želju za brzim ozdravljenjem svim koji su ovim pogođeni.

Očigledno je u organizaciji prvenstva napravljeno nekoliko propusta, a nakon duela Poljske i Turske, koji je završen bojkotovanjem igrača obe ekipe u poslednjih pet minuta, sada prisustvujemo novom problemu.

Podsetimo, mladi košarkaši Srbije su sinoć ostvarili i treću pobedu, ovaj put protiv Slovenije, pa su dalje prošli sa prvog mesta u grupi. Rival u osmini finala će im biti selekcija Danske, a taj meč je na programu u sredu, od 20:30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading