SVAKA ERA IMA SVOJ POČETAK I KRAJ! Ostoja Mijailović ZABRINUO grobare: Šta znače ovi reči predsednika Partizana?!

Autor:

Sport

27.06.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dotakao se prvi čovek crno-belih zanimljive teme.

SVAKA ERA IMA SVOJ POČETAK I KRAJ! Ostoja Mijailović ZABRINUO grobare: Šta znače ovi reči predsednika Partizana?!

Foto: Vladimir Lukić

Vest da je Kevin Panter na pragu prelaska u Barselonu i da je transfer dogovoren, te da treba da se ozvaniči, potresla je Evropu.

Navijači Partizana tuguju što je kapiten blizu odlaska, a aktuelne teme dotakao se i Ostoja Mijailović, prvi čovek crno-belih.

Mijailović je gostovao u emisiji Sportal jutro, te je, između ostalog, rekao:

Za nas su to nezvanične informacije koje su izašle iza ponoći. Zaista ne znam, ali potpuno je normalna situacija da kada nekome istekne ugovor da traži bolje ponude, pregovara... Igračima je kratak radni vek i bore se da zarade što više novca. Jedno su emocije, a drugo je realnost. Borićemo se za sve igrače koji su se dopali Željku Obradoviću i Zoranu Saviću, ali postoje granice i realnost - istakao je Ostoja Mijailović, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

 

- Svaka era ima svoj početak i kraj, sve što počne mora da se završi. Mi želimo da Panter ostane, ali ako dobije ponudu koju ne možemo da platimo, što je za naše uslove previše, nećemo uvlačiti klub u rizičnu situaciju kao 2017. godine. Nećemo imati roster da ne možemo da igramo treću ligu Srbije, a ne Evroligu. Potrudićemo se oko igrača koje možemo da zadržimo. Druge ekipe u evroligi su prepoznale da naši igrači vrede i da su neki kroz rad sa Željkom udvostručili ugovore. I to je uspeh za naš klub, to nije gubitak, nego preporuka za naš klub.

Dakle, deluje da "gde ima dima, ima i vatre", a šta će se desiti sa Kevinom Panterom ostaje da se vidi u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading