AMERI PIŠU: Jokić neće igrati za Srbiju na Mundobasketu?

Autor:

Sport

14.06.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš na svetu bi mogao da propusti Svetsko prvenstvo, prema informacijama koje prenose mediji sa one strane okeana.

AMERI PIŠU: Jokić neće igrati za Srbiju na Mundobasketu?

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Američki mediji pišu da Nikola Jokić neće igrati za reprezentaciju Srbije na Mundobasketu.

Renomirani "Atletik" navodi da Džoker za "orlove" neće igrati zbog porodičnog slavlja koje je zakazano baš u periodu Svetskog prvenstva, između 25. avgusta i 10. septembra.

To je vest kojoj se nisu nadali srpski navijači, a može se reći da su ostali i zatečeni, pošto je Nikola prethodnih nedelja u više navrata isticao kako nema ničeg lepšeg od igranja za državni tim.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jokić u dresu reprezentacije Srbije

Takođe, članovi njegove porodice su ga tokom finalne serije NBA lige neretko sa tribina bodrili u reprezentativnim dresovima, zbog čega su ljubitelji košarke bili sigurni da će Jokića gledati na Mundobasketu.

Isti izvor navodi i da će najverovatnije još dva učesnika velikog NBA finala propustiti Svetsko prvenstvo. U pitanju su Jokićev saigrač Kanađanin Džamal Marej, kao i suparnik Amerikanac Bem Adebajo.

Podsetimo, u pomenutom finalu su Denver Nagetsi došli do titule pobedivši Majami Hit sa 4-1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading