PAKUJE KOFERE I ODLAZI! Zasitio se Evrope, vreme je za NBA ligu!

Autor:

Sport

02.06.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova odluka mnoge će iznenaditi.

PAKUJE KOFERE I ODLAZI! Zasitio se Evrope, vreme je za NBA ligu!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Šarunas Jasikevičijus

Litvanski stručnjak Šarunas Jasikevičijus jedan je od kandidata za glavnog trenera košarkaša Toronta, prenosi Basketnjuz.

Jasikevičijus je već dovođen u vezu sa Torontom 2018. godine kada je bio kandidat za trenera ali se tada kanadski tim odlučio da potpiše Nika Nursa.

Uz Jasikevičijusa kao jedan od kandidata se pominje Serđo Skariolo koji je po pisanju španskih medija ipak bliži klupi Reala.

Jasikevičijus će po pisanju španskih medija možda voditi Barselonu i naredne sezone, jer je pristao na znatno smanjenje plate, ali ne bi čudilo da njegova konačna odluka ipak bude da se otisne "preko bare" ako za to dobije šansu.

Republika

Foto: Starsport

Šarunas Jasikevičijus

 

Litvanac je dobro poznato lice u svetu košarke i jedan je od najboljih igrača u istoriji ove zemlje, ali i Evrope. Posle igračke karijere koja je bila više nego uspešna, Šarunas Jasikevičijus odlučio se da postane trener, te je na klupi Žalgirisa, a kasnije i Barselone, pravio zapažene rezultate.

Od trofeja koji se izdvajaju definitivno su ACB liga 2021. godine, dva Kupa Kralja, kao i pet titula šampionata Litvanije. Da li je vreme da i u Americi pokaže šta zna, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading