SRBIN TERA SVOJE: Jokić otkrio šta će raditi posle plasmana u finale Zapada!

Autor:

Sport

12.05.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruki MVP onako, u svom stilu, izazvao šou u Americi.

SRBIN TERA SVOJE: Jokić otkrio šta će raditi posle plasmana u finale Zapada!

Foto: Tanjug

Srpski centar Nikola Jokić

Srpski centar Nikola Jokić nosio je Denver do plasmana u finale Zapada, a nakon ubedljive pobede nad Finiksom (125:100) izjavio je da će uzeti kraći odmor.

Popularni Džoker je zabeležio novi tripl-dabl učinak (32 poena, deset skokova, 12 asistencija), a zbog svojih igara tokom plej-ofa naterao je Marka Džeksona da mu se javno izvini što nije glasao za Srbina u MVP trci.

Verovatno ću gledati mog prijatelja na trkama konja u Italiji, biću malo sa svojom porodicom. Nadam se da će biti sunčano da mogu da idem napolje na bazen. Dakle, relaksacija - sa osmehom je otkrio Somborac.

 

 

Podsetimo da će se izabranici trenera Majka Melouna za prolaz u NBA finale boriti sa pobednikom serije Golden Stejt - Los Anđeles Lejkersi u kojoj "jezeraši" trenutno vode sa 3:2.

Za razliku od Jokićevog Denvera, koji je posao obavio u šest utakmica, na Istoku će Boston i Filadelfija igrati majstoricu, buduži da su Seltiksi u noći između četvrtka i petka vratili "brejk" trijumfom rezultatom 95:86.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading