TOP 8? TO TI JE ZAVRŠENO! Partizan dobio potvrdu da će igrati plej-of Evrolige pre nego što je to uspeo na terenu

Autor:

Sport

15.04.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurio sadržaj interesantnog dopisivanja.

TOP 8? TO TI JE ZAVRŠENO! Partizan dobio potvrdu da će igrati plej-of Evrolige pre nego što je to uspeo na terenu

Foto: Starsport

Grobari

Legenda srpske, jugoslovenske, ali i evropske košarke Aleksandar Đorđević dao je jednu zanimljivu izjavu kada su u pitanju KK Partizan i plasman crno-belih u Top 8 Evrolige.

Naime, bivši selektor Srbije je otkrio detalje jednog dopisivanja sa sportskim direktorom "parnog valjka" Zoranom Savićem.

Jedan Željko Obradović koji se vratio i napravio ovo, zajedno sa Zokijem Savićem, ovo je zaista fantastično. U poslednje vreme mislim da su najuspešniji tim u Evroligi. Pre nekoliko dana sam poslao poruku Zokiju Saviću: "Čestitam na top osam", a on mi odgovara: "Sačekaj, nije ništa gotovo". Ja mu uzvraćam: "To ti je završeno". Sjajne su brojke, veliki je ovo rezultat. Crno-beli imaju najiskusnijeg i najboljeg trenera, koji zna da sve igrače iskoristi na pravi način i da im ne da da polete, osim kada treba da se razlete. I onako, imam utisak kada ih gledam da su se sada razleteli - rekao je Sale Nacionale za "Večernje novosti".

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Đorđević

Takođe, aktuelni selektor Kine je izjavio i kako se on zalagao da oba večita rivala dobiju A licence elitnog evropskog takmičenja.

Navijači u Beogradu su, ipak, nešto posebno. To je meni dalo za pravo kada sam postao selektor Srbije da pozovem tadašnjeg prvog čoveka Evrolige i napravim predlog da i Zvezda i Partizan budu učesnici Evrolige sa A licencom i da mi to zaslužujemo. S time da je moje prvo "oružje" koje sam sručio na sto bilo 20.000 navijača jedne nedelje, 20.000 navijača druge nedelje, koji prave atmosferu kao nigde na svetu. To je zaštitni znak jednog košarkaški jedinstvenog grada i nacije - dodao je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading