NI JOKIĆ, NI EMBID, ON BI DA BUDE NAJBOLJI: Želim MVP priznanje!

Autor:

Sport

10.04.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Probao sam da izbegnem taj razgovor po svaku cenu. Neću da mi deca vide oca kako kuka zbog nagrade, neću da je osvojim na taj način."

NI JOKIĆ, NI EMBID, ON BI DA BUDE NAJBOLJI: Želim MVP priznanje!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džoel Embid

Najbolji igrač Milvoki Baksa Janis Adetokumbo veruje da on zaslužuje MVP nagradu, u konkurenciji Nikole Jokića i Džoela Embida.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Janis Adetokumbo

- Vidite, nikada ne pokušavam da stvorim narativ o radu koji ulažem i možda će mi to naškoditi, pošto verujem da sam bio MVP u poslednjih pet godina - rekao je 28-godišnji grčki reprezentativac i dodao:

- Da li želim da budem MVP treći put? Je..no naravno da želim. Ekstremno sam takmičarski nastrojen, pokušavam da svoj tim učinim plaćenim – za to sam ovde, za to sam plaćen. Te dve sezone kada sam osvojio nagradu, to su bile moje najgore sezone u poslednjih pet godina, pogledajte statistiku. Ali nema veze, probao sam da izbegnem taj razgovor po svaku cenu. Neću da mi deca vide oca kako kuka zbog nagrade, neću da je osvojim na taj način.

Adetokumbo je dodatno objasnio svoj stav da ne bude previše glasan u MVP raspravi.

- Nikada neću da diskreditujem rad bilo koga drugog. Nisam takva osoba. I nikada neću preklinjati za MVP nagradu koju verujem da zaslužujem. Veoma sam ponosan što sam u stanju da igram na MVP nivou jer to znači da činim tim uspešnim, a to je cilj.

Ove sezone Adetokumbo prosečno beleži 31,1 poen, 11,8 skokova i 5,7 asistencija. Grk je dvostruki MVP lige (2019, 2020) i NBA šampion godinu dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading