BAJKA SE ZAVRŠAVA NA KRAJU SEZONE: Održan sastanak u Beogradu - seli se u Panatinaikos (FOTO)

Autor:

Sport

04.04.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sastanka ugovoreni su ključni detalji - dužina ugovora, budžet kluba, transferi i godišnja plata.

BAJKA SE ZAVRŠAVA NA KRAJU SEZONE: Održan sastanak u Beogradu - seli se u Panatinaikos (FOTO)

Foto: Starsport

Željko Obradović i Ergin Ataman

Grčka “Gazeta” piše da su se u petak 31. marta u Beogradu sastali Ergin Ataman i vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos, a da je cilj bio prelazak trofejnog turskog stručnjaka u redove atinskih zelenih.

Republika

Foto: Starsport

Ergin Ataman

Organizator susreta bio je Miško Ražnatović, Atamanov agent. Prisutan je bio i nekadašnji košarkaš Sani Bećirović, koji bi u slučaju realizacije ovog partnerstva obavljao ulogu sportskog direktora u Panatinaikosu, timu u kojem je svojevremeno igrao sa uspehom.

"Gazeta" piše da su tokom sastanka ugovoreni ključni detalji - dužina ugovora, budžet kluba, transferi i godišnja plata za Atamana. Navodi se da je aktuelni šef struke Anadolu Efesa tražio od Janakopulosa godišnju platu od blizu 1,5 miliona evra.

Podsetimo, Ataman je u svojoj dosadašnjoj karijeri radio je kao trener Turk Telekoma, Pinar Karšijake, Efesa (u tri navrata), Montepaskija, Ulkera, Fortituda (tada pod imenom Klimamio), Bešiktaša (u dva navrata) i Galatasaraja, a trenutno je i selektor Turske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading