KOBIJEVA ĆERKA PROŽIVLJAVA HOROR: Podnela zahtev za ZABRANU PRILASKA!

Autor:

Sport

22.11.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Kobija Brajanta proživljava pravi pakao.

KOBIJEVA ĆERKA PROŽIVLJAVA HOROR: Podnela zahtev za ZABRANU PRILASKA!

Foto: Tanjug/AP

Natalija Brajant, ćerka pokojnog Kobija Brajanta, legende Los Anđeles Lejkersa i NBA lige, zatražila je  privremenu zabranu prilaska Višem sudu okruga Los Anđelesa u ponedeljak, tvrdeći da je jedan muškarac konstantno proganja.

Natalija Brajant je optužila Dvejna Kempa da joj je slao poruke na društvenim mrežama od decembra 2020, iako, kako sama kaže, ne poznaje Kempa. 

 U dokumentima se navodi da je Kemp „ljubitelj oružja” i da je „hapšen zbog prekršaja koji uključuju vatreno oružje”, kao i da je Brajantova „prestravljena” zato što on pokušava da uspostavi lični kontakt sa njom.

- Ne osećam se bezbedno - navela je Natalija Brajant u dokumentima.

Foto: Tanjug/AP

Kobi Brajant sa ženom i ćerkama

Kemp je Brajantovoj poslao nekoliko jezivih poruka, uključujući odgovor na post na Instagramu koji prikazuje Kobija i ostatak porodice.

Navodna poruka glasila je:„Zahvalan što te je rodio, nadamo se da ćemo ga moći roditi… 'Kobi'.“

U dokumentima se 23. oktobra 2022. kaže da je Kemp poslao poruku Brajantu govoreći: „Volim te i žao mi je Možemo li da razgovaramo i da se šminkamo kako bismo ponovo mogli da budemo prijatelji...?"

Videćemo kako će se ova priča završiti, ali je jasno da se Natalija Brajant svakako trenutno ne oseća prijatno.

Natalija je ćerka Kobija Brajanta, jednog od najboljih igrača u istoriji košarke, koji je tragično nastradao, zajedno sa još šest osoba, u helikopterskoj nesreći 26. januara 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading