ČOVIĆ SPREMAO SENZACIJU - Hteli smo Pabla Lasa za trenera, ali zbog ZDRAVLJA nije mogao u Beograd!

Autor:

Sport

08.07.2022

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crvene zvezde otkrio da je hteo legendarnog stratega Real Madrida za naslednika Dejana Radonjića na klupi crveno-belih.

ČOVIĆ SPREMAO SENZACIJU - Hteli smo Pabla Lasa za trenera, ali zbog ZDRAVLJA nije mogao u Beograd!

Foto: Tanjug

Nebojša Ćović

U toku je Skupština KK Crvena zvezda, a Nebojša Čović, predsednik crveno-belih rekao je da je kandidat za trenera Beograđana bio i legendarni Pablo Laso.

- Imali smo ideju da klupu preuzme Pablo Laso, kada smo čuli za rasplet sa Real Madridom. Ipak, kada smo uspostavili kontakt, dobili smo odgovor da mu zdravstvena situacija ne dozvoljava da dođe u Beograd - istakao je Čović.

Republika

Foto: Starsport

Pablo Laso

Podsetimo, španski stručnjak napustio je "kraljevski klub" posle 11 godina pošto je pred kraj prethodne sezone doživeo srčani udar.

Inače, novi šef stručnog štaba tima sa Malog Kalemegdana je Vlada Jovanović, a ugovor je potpisan na tri godine.

Republika

Foto: Starsport

Vlada Jovanović

Govorio je prvi čovek Beograđana i o Dejanu Radonjiću, bivšem strategu koji je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom.

- Nismo očekivali da ce otići trener, kome je ugovor isticao 30. juna. Zbog toga smo i izdali saopštenje nakon pet razgovora tokom juna, kada smo pretpostavili u kom pravcu će sve to da ode. Nije ovo prvi put da radi u Srbiji, pošto se pojavila priča oko kašnjenja u isplatama. Potom je krenula akcija oko pronalaska novog trenera, uvek je rizik sa stranim trenerima, pošto mora da budu redovne isplate - rekao je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading