Crno-beli strepe: Sudbina Partizana biće određena u petak, disciplinski sudija donosi konačnu odluku povodom odustajanja od plej-ofa!

Autor:

Sport

15.06.2022

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka o novom šampionu Srbije uskoro će biti donešena.

Crno-beli strepe: Sudbina Partizana biće određena u petak, disciplinski sudija donosi konačnu odluku povodom odustajanja od plej-ofa!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

U petak 17. maja startuje finalna serija ovogodišnjeg plej-ofa u kojem će ekipe Crvene zvezde i FMP Meridiana odlučiti o nosiocu šampionske krune.

Ekipa sa Malog Kalemegdana je u polufinalu nakon tri odigrana meča eliminisala beogradsku Megu dok je klub iz Železnika odustajanjem Partizana direktno obezbedio plasman u finale.

Republika

Foto: Starsport

Kakva će odluka biti donešena?

 

Odustajanje crno-belih od takmičenja u nacionalnom šampionatu mnoge je iznenadilo, a kako prenose beogradski mediji u petak će biti "dan D" za ekipu iz Humske pošto je najavljeno da će upravo tog dana nadležni organi nacionalne kuće košarke doneti odluku o ovom slučaju.

Disciplinski sudija Dragutin Ilić, dobio je zeleno svetlo za sprovođenje postupka u skladu sa svim pravilnicima ovog takmičenja, a kako se navodi ukoliko se budu pravila striktno poštovala, Košarkaški klub Partizan bi mogao biti izbačen dva ranga niže.

Navijači crno-belih svakako će sa nestrpljenjem iščekivati petak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading