OGLASIO SE PREDSEDNIK: Aleksandar Vučić poslao PORUKU fudbalerima posle ŠOKANTNOG remija!

Autor:

Sport

28.11.2022

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije dobili su podršku sa samog vrha države.

OGLASIO SE PREDSEDNIK: Aleksandar Vučić poslao PORUKU fudbalerima posle ŠOKANTNOG remija!

Foto: Instagram/Printscreen/budućnostsrbijeav

Aleksandar Vučić sa fudbalerima Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno (3:3) protiv selekcije Kameruna u meču drugog kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru, čime je ugrozila plasman u narednu fazu.

Deveti dan Mundijala u Kataru možete pratiti u live blogu.

Imala je Srbiju veliku priliku, dva gola prednosti sredinom drugog poluvremena, ali je svojim greškama pomogla afričkoj selekciji da dođe do boda, pa sada prolazak u drugu fazu ne zavisi samo od Srbije, već i od drugih mečeva, pre svega onog u kom će se sastati Brazil i Švajcarska.

Foto: Starsport

Srbija je prokockala dva gola prednosti protiv Kameruna

Posle meča se na svom Instagram profilu oglasio i Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, koji je poslao poruku podrške fudbalerima pred duel sa Švajcarskom.

- Uvek uz svoju zemlju, svoj narod i reprezentaciju Srbije! Kad god smo razočarani rezultatom našeg nacionalog tima, bacamo drvlje i kamenje na naše trenere i igrače, umesto da im pružimo još snažniju podršku. Upravo zato, kao verni navijač Srbije, pozivam sve građane naše zemlje da pružimo do sada najveću i najsnažniju podršku našim reprezentativcima pred duel sa Švajcarskom i da pokažemo da im verujemo, a lično, biću uz njih i ako izgube. Napred Srbijo, živela Srbija! - napisao je Vučić na Instagramu.

Republika

Foto: printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić je Srbiji poželeo sreću pre Mundijala

Srbija i Švajcarska će svoj meč u okviru trećeg kola grupne faze odigrati u petak, 2. decembra, a jasno je da Srbija mora da ubeleži pobedu u tom susretu, ukoliko želi da zadrži i teoretsku šansu za prolaz dalje.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading