NIŠTA OD MUNDIJALA: Povreda tri nedelje pred Katar, cela nacija se NADA ČUDU!

Autor:

Sport

31.10.2022

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma je teško da će se to čudo desiti.

NIŠTA OD MUNDIJALA: Povreda tri nedelje pred Katar, cela nacija se NADA ČUDU!

Foto: Tanjug/AP

Mundijalski pehar

Nije puno ostalo do početka Svetskog prvenstva u Kataru.

Mundijal će se održati od 20. novembra do 18. decembra, a jedan od favorita definitivno će biti branilac titule, reprezentacija Francuske.

Francuzi su se na krov sveta popeli u meču protiv Hrvatske, a u Katar će izgleda morati bez jednog od ključnih igrača. Vezista Juventusa, Pol Pogba, dugo se muči sa povredom, ali je delovalo da će uspeti da se oporavi i overi vizu za Katar. Ipak, tek što se vratio treninzima Pogba je doživeo novu povredu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pol Pogba

 

Njega je mučila metatarzalna kost koju je slomio, ali je krajnjim naporom uspeo da se rehabilituje i pokuša da stigne u željenu formu. 

Italijanska novinarka Fabijana dela Vale je donela vesti da je Francuz počeo da trenira sa prvim timom Juventusa, ali da se odmah ponovo povredio! 

 

 

Sada je u pitanju povreda butnog mišića koja će ga od terena odvojiti više od deset dana, što znači da će mu ostati najviše dve nedelje da se dovede u prikladno stanje i da zaigra za Francusku, što je teško verovati da može da uradi.

Pogba se ipak nada da će ga selektor Didije Dešan povesti na turnir u slučaju da se proceni da može ekipi da se priključi nakon grupne faze takmičenja, a u prilog mu ide i to što će spisak za Mundijal sada biti sastavljen od 26 fudbalera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pol Pogba

 

Nadaju se u Juventusu da je ova povreda samo tu zbog prenapornog treninga, ali je ona već treća od kad se Francuz vratio u Torinu, te svi sa razlogom strahuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading