PRED DANCE: Mirković zna šta će vratiti navijače na stadion

Autor:

Sport

15.08.2018

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope dočekuju ekipu Nordsjelanda (četvrtak 20.30). I pored pobede u Danskoj (2:1) trener tima iz Humske Zoran Mirković istakao je da neće biti kalkulacija.

RepublikaFoto: Starsport


- Očekuje revanš protiv danske ekipe, videli smo iz prve utakmice da se radi o interesantnoj, mladoj ekipi. Igraju dosta atraktivno, brzo, karatketiše ih pas igra, traže dubinu. I svi igraju, ko god da se nađe na terenu, oni ne odustaju od svog koncepta - rekao je Mirković.

On dodaje da Partizan ima recept.

- Imamo pozitivan rezultat iz prve utakmice i neće nam biti lako. Imamo respekt prema Dancima.

Oni igraju identično, ne kalkulišu, ne odstupaju od svoje igre. Mi smo maksimalno oprezni. Cenim to što radi kolega s druge strane. Ne obaziremo se mnogo na njihove negativne rezultate, više smo fokusirani na njihovu igru.
RepublikaFoto: Starsport

On dodaje da će se za igrače danskog tima tek čuti.

- Ako pogledate njihovu selekciju, svi su prošli mlađe selekcije svojih zemalja. Zapamtite dobro njihova imena, videćete gde će za par godina biti ti momci' - istakao je Mirković.

Partizan mora da popravi igru,


- Mi radimo svakodnevno, najviše na igri. A što se tiče tih stvari, treba nam kontinuitet i dobrih igara i dobrih rezultata, a onda će sve biti mnogo lakše. Mi moramo da igramo kao da je 0:0. To je lančano - igrate dobro ljudi dolaze, igrate loše, njih nema. Kad budemo imali kontinuitet dobrih igara i rezultata, i gledaoci će se vratiti - rekao je Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading