SUKOB BANDI NA FUDBALSKOM MEČU! Zbog VATRENOG OBRAČUNA prekinuta utakmica!

Autor:

Sport

27.02.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko osoba završilo u bolnici.

SUKOB BANDI NA FUDBALSKOM MEČU! Zbog VATRENOG OBRAČUNA prekinuta utakmica!

Foto: Facebook.com

lopta

Na nedavnoj fudbalskoj utakmici na Kajmanskim ostrvima, došlo je do šokantnog incidenta koji je uzdrmao tamošnji sport.

Napad oružjem na stadionu u Vest Beju rezultirao je ranjavanjem najmanje sedam osoba, a prema rečima policijskog komesara Kurta Voltona, sumnja se da je reč o sukobu bandi.

Incident se dogodio tokom drugog poluvremena utakmice koju je pratilo oko 300 ljudi, a napadač je navodno ciljano pucao prema severnoj tribini stadiona, sa namerom da usmrti najmanje dve osobe.

Treba reći da su četiri lica već otpuštena iz bolnice, ali je ovo nasilje ostavilo dubok trag na Kajmanskim ostrvima.

Istražitelji su brzo reagovali na ovaj incident, ali su istakli da je reč o kompleksnom slučaju u kojem je teško utvrditi motive i identitet napadača. Prema rečima policijskog komesara Voltona, napad je bio smišljen, što je dodatno uznemirilo javnost.

- Ovo je bio ciljani napad. Pucnjava se dogodila tokom drugog poluvremena lokalne fudbalske utakmice, koju je pratilo oko 300 ljudi - rekao je Volton.

Ovakav nivo nasilja na sportskom događaju predstavlja ozbiljan izazov za lokalne vlasti i policiju, koja sada pokušava da pronađe odgovorne i spreči dalje incidente.

Nakon ovog šokantnog događaja, javnost na Kajmanskim ostrvima je zatečena i uznemirena. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog bezbednosti na javnim događajima, ističući potrebu za pooštrenim merama bezbednosti i efikasnijim rešavanjem problema nasilja među bandama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading