POSEBNA ČESTITKA! Vlahović SLAVI Divan dan, a NAJLEPŠE ŽELJE mu je uputila i devojka! I to na KAKAV NAČIN! (FOTO)

Autor:

Sport

28.01.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac proslavlja 24. rođendan.

POSEBNA ČESTITKA! Vlahović SLAVI Divan dan, a NAJLEPŠE ŽELJE mu je uputila i devojka! I to na KAKAV NAČIN! (FOTO)

Foto: printscreeen/Instagram

Dušan vlahović

Reprezentativac Srbije i napadač Juventusa Dušan Vlahović danas slavi Divan dan, a čestitke na adresu napadača "stare dame" se nižu jedna za drugom.

Osim svih igrača tima iz Torina, među hiljadama čestitki navijača i prijatelja na društvenim mrežama, našla se i jedna od najbitnijih za srpskog asa.

Naime, njegova prelepa izabranica Vanja Bogdanović objavila je fotografiju gde sočno ljubi jednog od najboljih igrača Serije A, a to je ujedno i prva slika ikada gde je popularni Duci tako prisan sa nekom devojkom.

Foto: printscreeen/Instagram

 

On je to ripostovao na svom storiju na Instagramu i "zapalio" društvene mreže. Poznato je da devojke širom sveta lude za zgodnim Srbinom, jedan je od najpoželjnijih neženja među sporitstima i nema sumnje da lepoj Vanji i te kako zavide što ga je "upecala".

Dušan je upoznao atraktivnu brinetu dok još nije bio poznat i bogat. Roditelji su im kućni prijatelji, a pre pet godina su uplovili u vezu i brzo raskinuli. Ipak, obnovili su vezu i za Novu godinu se pojavila prva fotografija ovog para. 

Vanja nije toliko aktivna na društvenim mrežama, što potvrđuje i podatak da ima nešto više od 200 najbližih pratilaca na Instagramu.

Popularni Duci u Juventusu tokom poslednje dve godine nije uspevao da pronađe prepoznatljiv golgeterski ritam sve do januara 2024. godine, a onda je "eksplodirao". Srpski golgeter je u sjajnoj formi, dok mnogi tvrde da i Vanja ima zasluge u tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Aca

28.01.2024 17:43

Realno mogla je i neku normalnu sliku zajednicku a ne ovo gde se ljube,lepa je slika nema sta ali cemu to tako javno ne razumem.