VRATIO SE KRASO: NAJBOLJI STRELAC Crvene zvezde ima poruku za navijače PRED DERBI!

Autor:

Sport

29.10.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Čujemo njihovu pesmu na svakom stadionu", kaže dribler.

VRATIO SE KRASO: NAJBOLJI STRELAC Crvene zvezde ima poruku za navijače PRED DERBI!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave pogodak

Slavila je Crvena zvezda na “Krovu TC stadion” protiv domaćina, ekipe IMT rezultatom 1:2, a strelac vodećeg gola Žan Filip Kraso naglašava važnost pobede i poziva navijače da u što većem broju ispune Marakanu u sredu kada će crveno-beli dočekati TSC.

Najbolji strelac tima (7) se naoštiro za derbi protiv vice-šampiona države, nakon što je za vikend pogodio nakon pet utakmica posta.

- U kratkom vremenskom periodu smo odigrali dva duela, prvo u Ligi šampiona, pa potom i u prvenstvu. Pored fizičkog umora morali smo da budemo na visini zadatka protiv IMT-a, te je najvažnije da smo ostvarili pobedu. Odigrali smo dobar meč, dok je rezultat mogao da bude ubedljiviji na osnovu stvorenih prilika. Nisam mnogo puta tokom karijere igrao na terenu sa veštačkom travom, što je velika razlika u odnosu na prirodnu, ali smo se brzo adaptirali i trening koji smo imali uoči meča nam je mnogo pomogao u tome. Raduje me pogodak, jer golovi znače igračima na planu samopouzdanja i lično mi je novi pogodak podstrek da nastavim sa vrednim radom. Zatresao sam mrežu sedmi put u toku aktuelne sezone, premda se ne obazirem na statistiku. Gledam da pomognem timu tako što ću dati svoj maksimum, a podjednako volim i da asistiram - istakao je Kraso.

Vešti dribler je oduševljen podrškom zvezdaša.

- Od kada sam stigao u klub fasciniran sam navijačima. Čujemo njihovu pesmu na svakom stadionu, to kažem jer i kada smo gosti oni su mnogo glasniji u odnosu na druge gledaoce. Videli smo svi kakvu su atmosferu napravili protiv IMT-a i to mnogo motiviše. Uživam na terenu igrajući za Crvenu zvezdu i našeg 12. igrača. Međutim, nemamo mnogo vremena za odmor, već u sredu igramo protiv TSC. Dočekaćemo ekipu koja je trećeplasirana na tabeli i nastupa u Ligi Evrope. Radujemo se pravom fudbalskom okršaju, biće to evropski duel. Igramo na našoj Marakani i siguran sam da će zvezdaši doći u velikom broju da nas podrže. Uz navijače smo uvek jači i želimo da zajedno upišemo nova tri boda - zaključio je reprezentativac Obale Slonovače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading