INTEROV PARADOKS: Doveli Tirama besplatno i platili ga osam miliona evra

Autor:

Sport

26.10.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je skupo plaćen, Francuz se golovima već uveliko isplaćuje.

INTEROV PARADOKS: Doveli Tirama besplatno i platili ga osam miliona evra

Foto: Tanjug/AP

Markus Tiram je fudbaler Intera od letos i svi su pomislili kako su vicešampioni Evrope uspeli da dovedu odličnog igrača Borusije Menhengladbah bez obeštećenja jer mu je istekao ugovor. Međutim, ispostavilo se da i to besplatno ima svoju cenu i to od čak osam miliona evra!

A evo i kako i zašto su nero-azuri morali da odreše kesu. Kako su otkrili sa "Đuzepe Meace", Francuz ih je koštao osam miliona evra. Toliko je Inter platio igračevim menadžerima ili posrednicima da bi posao bio realizovan i da bi pobedili konkurenciju, pre svega bogati PSŽ.

Međutim, taj novac se Interu praktično već isplaćuje. Tiram je podržan Lautarom Martinezom postigao već 12 golova u svim takmičenjima. U Seriji A je upisao tri pogotka i pet asistencija, a jednom je bio strelac i u Ligi šampiona kada je milanskom velikanu doneo tri boda u duelu sa Benfikom u 2. kolu.

Inter je, takođe, objavio da je od prodaje Marcela Brozovića saudijskom Al Nasru inkasirao 17,5 miliona evra. Istovremeno, Mančester junajted je za Andrea Onanu platio 50,2 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading