OKUPACIJA ZVEZDAŠA NA LAJPCIG! Evo koliko će navijača BODRITI crveno-bele u Nemačkoj!

Autor:

Sport

12.10.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se dolazak ljudi iz Austrije i Nemačke.

OKUPACIJA ZVEZDAŠA NA LAJPCIG! Evo koliko će navijača BODRITI crveno-bele u Nemačkoj!

Foto: Starsport

Delije tokom meča Zvezda - TSC

Prema Propozicijama UEFA, Crvenoj zvezdi pripada 2.130 ulaznica za njene navijače na utakmici u Lajpcigu, međutim, sve je izvesnije da će prvak Superlige imati daleko veću podršku na "Red bul areni".

Naime, Srbi koji žive u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj i okolinim državama su pokrenuli u akciju za nabavljanje ulaznica pred ovaj duel.

Do njih se može doći na specijalizovanim sajtovima za legalnu preprodaju karata za sportske događaje, a za stranu stadiona na kojoj će biti smešteni navijači crveno-belih najniže cene su 70 evra.

Foto: Starsport

 

Nasuprot tome, delije će biti smeštene skroz na drugoj strani i te ulaznice prodaje isključivo beogradski klub, ali se očekuje da veliki broj zvezdaša bude smešten i po tribini C.

Čelnici Lajpciga su potvrdili da su tribine B i D rezervisane isključivo za navijače "bikova" i da na te delove stadiona (iza golova) ne sme da se ulazi u bojama Crvene zvezde, kao ni drugih protivničkih klubova.

Meč između nemačkog viceprvaka i Baharovih izabranika igra se 25. oktobra od 21 čas. Crveno-beli posle dva odigrana kola imaju jedan bod, dok je bundesligaš sakupio tri boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading