"ORLOVI" POLEĆU KA NEMAČKOJ: Fudbaleri Srbije započinju "operaciju Mađarska i Crna Gora"

Autor:

Sport

09.10.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksijeve izabranike 14. oktobra u Budimpešti i tri dana kasnije u Beogradu očekuju ključni mečevi za odlazak na EVRO 2024.

"ORLOVI" POLEĆU KA NEMAČKOJ: Fudbaleri Srbije započinju "operaciju Mađarska i Crna Gora"

Foto: Starsport

Tadić sa reprezentativcima Srbije

Fudaleri Srbije kreću u odlučujuće bitke za plasman na Evropsko prvenstvo posle 24 godine! Selektor Dragan Stojković okupiće danas u Staroj Pazovi "orlove" na koje računa za dva, verovatno i odlučujuća, meča za odlazak na kontinentalni šampionat koji će se sledeće godine održati u Nemačkoj.

Prema planu, Piksi će u 12 časova izaći pred medije i izneti svoja očekivanja uoči gostovanja u Budimpešti i duela na Marakani, dok će fudbaleri Srbije u 18 časova odraditi prvi trening na terenu "Mišel Platini" u srpskoj kući fudbala u Staroj Pazovi.

Republika

Foto: Starsport

 

Nema sumnje da će "orlovi" morati da daju sve od sebe protiv rivala sa kojima su se već sastajali i imaju polovičan učinak. Naime, Srbija je Crnu Goru savladala u Podgorici sa 2:0, ali je poražena u Beogradu od Mađarske sa 2:1 i trenutno sa deset bodova zauzima drugo mesto G grupe u kvalifikacijama za EVRO 2024. Upravo su naši severni susedi prvi na tabeli sa takođe deset bodova, boljim međusobnim skorom i utakmicom manje, dok su "đetići" treći sa osam bodova i moraće da igraju na sve ili ništa u Beogradu.

Imajući sve ovo u vidu jasno je zašto se Piksi, kada je pre nekoliko dana saopštio spisak za ovu reprezentativnu akciju, odlučio za uglavnom dokazane snage. Tako će glavne uzdanice u napadu biti Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović, dok će na sredini terena komandovati Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić koji u svojim klubovima iz kola u kolo potvrđuju klasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading