GOLČINA BUKARIJA: Iz mrtvog ugla za izjednačenje (VIDEO)

Autor:

Sport

04.10.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majstorija reprezentativca Gane.

GOLČINA BUKARIJA: Iz mrtvog ugla za izjednačenje (VIDEO)

Foto: Starsport

Osman Bukari daje gol Jang Bojsu

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Jang Bojs u utakmici drugog kola G grupe Lige šampiona. Na stadionu "Rajko Mitić" nalazi se i izveštač portala Republika.rs.

Crveno-beli su poveli golom Šerifa Ndiajea u 35. minutu, što je izazvalo erupciju oduševljenja na tribinama.

Zvezdu je nekoliko centimetara delilo i od vođstva od 2:0, pošto je u nadoknadi vremena Osman Bukari zatresao mrežu gostiju. Ipak, reprezentativac Gane se nalazio u malom ofsajdu, pa je pogodak poništen.

Na startu drugog dela je Jang Bojs došao do izjednačenja! Filip Ugrinić je u 48. minutu bocnuo loptu pored Glazera, nakon što ga je Monteiro proigrao.

Novi poništen gol Crvene zvezde desio se u 53. minutu, kada je Šerif Ndiaje zatresao mrežu gostiju, ali iz nedozvoljene pozicije.

Nesreća za crveno-bele nije došla tada sama, pošto je u 61. minutu Sedrik Iten iz penala preokrenuo rezultat. Prethodno je na belu tačku pokazao Vilijam Kolum, jer je Naser Điga igrao rukom.

Ipak, Zvezda je do izjednačenja došla fenomenalnim golom Osmana Bukarija u 88. minutu. Ganjanin je mrežu gostiju zatresao iz mrtvog ugla.

Na našem portalu možete uživo pratiti meč Crvena zvezda - Jang Bojs.

Crvena zvezda - Jang Bojs

Crvena zvezda i Jang Bojs na beogradskoj Marakani igraju meč drugog kola G grupe Lige šampiona, a ulog je ogroman.

Prvaci Srbije i Švajcarske u taj duel ulaze bez bodova, pošto su u prvom kolu diživeli poraze. Od Zvezde je sa 3:1 na Etihadu bolji bio Mančester siti, dok su "mladi momci" u Bernu istim rezultatom izgubili od Lajpciga.

Sudeći po kvotama u kladionicama, Crvena zvezda je večeras blagi favorit, a isto se može reći i zahvaljujući poređenju timova na "Transfermarktu".

Takođe, i istorija je na strani srpskog kluba, pošto u četiri međusobna okršaja sa Jang Bojson i dalje ne zna za poraz. Crveno-beli i "mladi momci" su se prvi put sastali 2004. godine, kada je u dvomeču bilo 2:2 u Bernu i 3:0 u Beogradu, a potom i 15 leta kasnije, kada su oba susreta završena nerešeno (2:2 u Švajcarskoj, 1:1 u Srbiji).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading