Skandalozna izjava novog selektora tzv. Kosova!

Autor:

Sport

02.03.2018

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac Bernar Šaland imenovan je za selektor fudbalske selekcije takozvanog Kosova, a na promociji je imao nekoliko skandaloznih političkih izjava.

RepublikaFoto: twitter.com/Andreas Reich
Šalandove izjave nemaju veze sa sportom

Šaland (66) je na klupi zamenio Alberta Bunjakua, koji je napustio mesto selektora prošle jeseni, zbog loših rezultata u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

- Hvala vam na poverenju koje ste mi ukazali. Za mene je to veliki izazov. Kosovo je mlada država, dok je ekipa još mlađa. Treba da stvorimo novu ekipu. Ono što je još značajnije jeste da Kosovo treba da bude ujedinjeno.

Švajcarac je takođe dodao da ima dosta igrača koji igraju van Kosova i da ih treba sve pozvati da igraju za svoju zemlju.

- Jedino dobrim individualnim rešenjima mi ćemo postići ono što želimo. Ja danas neću govoriti o kvalifikacijama, govoriću samo o stvaranju dobre ekipe - izjavio je Šaland.

Švajcarac je na klupu tzv. Kosova stigao kao slobodan agent, a pre toga je sedeo na klupi selekcije Jermenije.

Prve utakmice ove godine reprezentacija Kosova će odigrati 24. marta protiv Madagaskara, odnosno protiv Burkine Faso 27. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading