GVARDIOLA PONIZIO ZVEZDU: Nije svestan da SRPSKI INAT može da mu se obije o glavu

Autor:

Sport

18.09.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Mančester sitija najavio potez koji je daleko od sportskog fer-pleja i viteške borbe.

GVARDIOLA PONIZIO ZVEZDU: Nije svestan da SRPSKI INAT može da mu se obije o glavu

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola

Fudbaleri Crvene zvezde unapred su otpisani pred sutrašnje gostovanje Mančester sitiju u prvom meču nove sezone u Ligi šampiona. Niko ne veruje da izabranici Baraka Bahara mogu da iznenade aktuelne prvake elitnog takmičenja, a što se odrazilo na kvote na kladionicama gde je kvota na "građane" 1,07, a na crveno-bele 35,00.

Međutim, trener Sitija Pep Gvardiola prešao je granicu sportskog fer-pleja i ponozio Zvezdu do te mere porukom da u njima ne vidi adekvatnog protivnika. Naime, španski stručnjak namerava da na megdan crveno-belima pošalje drugi tim. Da skandal bude veći, to je najavio na konferenciji za medije pred početak odbrane "ušatog pehara" i to spomenuvši Zvezdu onako usput.

Foto: Starsport

 

Naime, on je kukao o povredama igrača koji su ispali iz stroja za važne utakmice, a gostovanje Zvezde mu nije u tom rangu i nije mu najvažnije da na teren pošalje najbolje što ima.

- Kada imate mnogo povreda, problem nije samo danas, nego sutra, za tri-četiri-pet utakmica. Idemo u goste i Njukaslu... Biće utakmica gde ćemo morati da igramo sa igračima drugog tima, jer ne smemo da rizikujemo povrede glavnih igrača. Kevin de Brujne i Džon Stouns su i dalje povređeni, za Kovačića i Griliša još ne znam šta se dešava. Ne znam koliko dugo će biti van tima... Mislim da neće biti spremni za Crvenu zvezdu, videćemo još, korak po korak - kazao je Gvardiola.

Jedino što Pep nije imao previše dodira sa srpskim inatom. On očigledno nije gledao kako srpski David pobeđuje Golijata, bilo da je u pitanju Zvezda kada je nokautirala Liverpul, Novak Đoković kada gazi u inat celom svetu, ili košarkaši Srbije koji su osvojili srebrnu medalju pobedivš u polufinalu Kanadu kojoj je trijumf već bio pripisan. Ne zna Gvardiola da su i u fudbalu čuda moguća, te da mu srpski inat sutra uveče može doći glave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Fuca

18.09.2023 15:16

Kako da ne evo 4:0 za manchester

SasA

20.09.2023 23:50

kakav srpski inat? Koliko Srba ima u timu?