CRVENA ZVEZDA ODUŠEVILA NAVIJAČE: Evo kako izgleda DRES šampiona Srbije za narednu sezonu! (FOTO)

Autor:

Sport

26.07.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačima se posebno dopala treća garnitura.

CRVENA ZVEZDA ODUŠEVILA NAVIJAČE: Evo kako izgleda DRES šampiona Srbije za narednu sezonu! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde se polako spremaju za početak obaveza u Superligi Srbije, a kao generalna proba, crveno-bele čeka duel sa ekipom Fiorentine, koji se igra na Marakani u sredu, od 26. jula.

Sjajno su izabranici Baraka Bahara odradili pripreme, Zvezda je na šest prijateljskih mečeva upisala svih šest pobeda, a osvojen je i prestižan Pari kup u Sankt Petersburgu, gde je šampion Srbije bio bolji od ekipa Zenita, Fenerbahčea i Zenita.

Sada, nakon sjajnih partija, kao i odličnih pojačanja, Crvena zvezda je odlučila da još jednom obraduje svoje navijače, predstavivši novu garnituru dresova.

Glavni dres je sličan prošlogodišnjem, ali su pažnju privukla preostala dva, koja su se odmah svidela delijama. Gostujuća garnitura je tradicionalno plava, dok će Zvezda imati i bele dresove, kao svoju treću opciju.

Neće dugo čekati navijači da svoje miljenike vide u ovoj opremi, pošto će Zvezda već večeras, na utakmici sa Fiorentinom, na teren izaći u crveno-beloj kombinaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading