MBAPE BRUTALNO ISKREN: "Nije mi bitno za koga igram, samo želim da pobeđujem!"

Autor:

Sport

08.07.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac Mundijala u centru pažnje fudbalske javnosti.

MBAPE BRUTALNO ISKREN: "Nije mi bitno za koga igram, samo želim da pobeđujem!"

Foto: Tanjug/AP

Napadač PSŽ-a Kilijan Mbape

Reprezentativac Francuske i fudbaler Paris Sen Žermena Kilijan Mbape izjavio je da postoji mogućnost da mu je ovo poslednje sezona u Ligi 1, prenosi "Frans Fudbal".

Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do 30. juna naredne godine. On je pre nekoliko nedelja poručio čelnicima kluba da ne želi da produži saradnju sa klubom iz Pariza do 30. juna 2025. Francuski mediji podsećaju da to u praksi znači da bi Mbape mogao na kraju naredne sezone da napusti PSŽ bez obeštećenja.

- Razlozi zbog kojih verujem da mi je ovo poslednja sezona u Ligi 1? Vrlo je jednostavno, ja sam takmičar. Kada igram, želim da pobedim. Nije važno za koga igram, nije bitno čiji dres nosim, nije važno gde igram, nije važna godina, nikad nemam mira kada je to u pitanju. Samo želim da pobeđujem. Nikad nisam zadovoljan. Želim da osvojim Ligu šampiona - izjavio je Mbape.

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape u dresu PSŽ-a

Dodaje da ne zna šta je potrebno PSŽ-u da bi osvojio pehar Lige šampiona.

- To nije pitanje za mene. Morate to da pitate ljude koji sastavljaju tim, koji organizuju ekipu, koji grade klub. Ja se samo trudim da pružam najbolje što mogu. Bolji sam igrač nego što sam bio, prvi strelac sam petu sezonu zaredom u Ligi 1. Kritike kažu da mogu i bolje. Ponekad u fudbalu suočite sa onim što se zove stakleni plafon. Zbog toga to nije pitanje za mene, već za one iznad mene - zaključio je Mbape.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading