VEZISTA STIŽE NA MARAKANU! Dobro poznato ime na Baharovom spisku!

Autor:

Sport

10.06.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superligaš Spartak iz Subotice pretrpeo je velike promene po završetku prvenstva.

VEZISTA STIŽE NA MARAKANU! Dobro poznato ime na Baharovom spisku!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Subotičani su u plej-autu zauzeli 10. mesto sa 39 bodova, ali su u klubu primorani da traže novog trenera.

Šef struke Milan Milanović nije produžio ugovor sa Spartakom, a "plave golubove" su istovremeno napustila još sedmorica prvotimaca.

Tim povodom superligaš iz Subotice se oglasio saopštenjem za javnost:

Republika

Foto: Starsport

Milan Milanović je napustio Subotičane

- Milan Milanović je izvanredan trener i čovek, znali smo to i kada je dolazio na klupu našeg kluba, a to je i dokazao rezultatima koje je postigao sa Spartakom u ovom kratkom periodu. Ovim putem mu se zahvaljujem na svemu što je učinio za naš klub. Preuzeo je ekipu u teškom momentu, ali je uspeo da ostvari cilj - opstanak u ligi! Ipak, nismo uspeli da postignemo dogovor oko nastavka saradnje. Rastajemo se u dobrim odnosima, a ja mu želim puno sreće i uspeha u daljoj karijeri - rekao je predsednik Subotičana, Nikola Simović.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Među odlazećim fudbalerima nalazi se i vezista Crvene zvezde Petar Stanić, koji se vraća na Marakanu i staviće se na raspolaganje novom treneru Baraku Baharu, pa će crveno-beli odlučivati dalje o njegovoj sudbini.

- Klub je napustio Naboru Šimura, japanski internacionalac koji je u dresu Spartaka odigrao 160 utakmica. Pored njega, ugovori su istekli Janku Tumbaseviću, Milošu Ostojiću i Miši Dubljaniću. Njima se pridružuju i igrači kojima su istekle pozajmice i koji su se vratili u svoje matične klubove. Pozajmice su istekle Petru Staniću koji se vratio u redove FK Crvena zvezda, Nikoli Bursaću koji se vraća u TSC i Dženanu Burekoviću koji se vraća u Ujpešt. Svim ovim igračima se zahvaljujemo što su bili deo Spartaka i želimo im puno sportskog uspeha u daljoj karijeri - piše u saopštenju Subotičana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading